Børsen Gazelle 2024

Stone Studio kåres til Børsen Gazelle 2024.

 

Vi er ved Stone Studio stolte og ydmyge over for første gang i vores historie, at have opnået en Børsen Gazelle pris. Det er en kæmpe anerkendelse af, at vi gør noget rigtigt. Samt er det bevis på vores dedikerede medarbejderes utrættelige indsats og vores evne til at tilpasse os et marked i konstant forandring,” siger direktør Michael Bentzen.

Vi er blevet målt på de resultater, vi har skabt i årene 2020, 2021, 2022 og 2023 – og det er fantastisk, at den vækststrategi vi satte sammen i 2019, nu viser sig at have fungeret. Vi er dybt taknemmelige over, at vi i tæt samarbejde med vores mange kunder – engros og private – kan opnå dette flotte resultat.

 

Børsen Gazelle-prisen er en af de mest prestigefyldte anerkendelser i dansk erhvervsliv og tildeles kun 0,9 pct. af landets virksomheder. Den anerkendte titel uddeles af Børsen til virksomheder, der formår at opfylde seks kriterier for vækst – herunder krav til top- og bundlinje i en periode på fire sammenhængende regnskabsår.

 

Som en del af Børsen Gazelle-uddelingen vil Stone Studio deltage i den regionale kåring i København den 27. november, hvor 10 repræsentanter vil fejre de flotte resultater med andre gazeller.

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Børsen Gazelle 2024

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark