Stone Studio logo

Service

Vi tilbyder komplette løsninger fra opmåling til montering af stenbordplader til både private og virksomheder, såsom køkkenforretninger, tømrerfirmaer og håndværkere. Vi står altid klar med god rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af stenbordplader, montering, teknisk ekspertise eller vedligeholdelse af bordplader.

Opmåling

Når Stone Studio står for opmålingen, tager vi ansvaret for at pladerne passer. Vi måler altid op med laser, for at få et præcist resultat. Opmålinger foretages med den nyeste teknologi og udføres af vores profesionelle medarbejdere i hele Danmark. Med opmåling af bordplader får man ikke kun service og en produktionstegning, men også rådgivning i teksniske spørgsmål og hjælp til at vælge den rigtige sten til jeres behov.

Montering

Vi tilbyder fuld monteringsservice af din bordplade i sten. Alle monteringsopgaver udføres af vores profesionelle medarbejdere, som prioriterer høj kvalitet og præcision, for at opnå det bedste resultat. Vi klarer de mest komplicerede løsninger med limede konstruktioner, samt monteringer af vaske, kogeplader og fugearbejde.

Vedligeholdelse

Udover opmåling og montering af bordplader hjælper vi vores kunde med vedligeholdelse af stenbordplader. Vores dygtige montører laver overfladebehandling og impregnering til alle typer af natursten, samt reparationer, fixing og limning af stenbordplader.

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Service

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark