Stone Studio logo

Granit bordplade til boliger og restauranter

Uanset om du driver en afslappet, eller eksklusiv, restaurant så er en granit bordplade altid et sikkert valg.

Indendørs bordplader af granit giver et sofistikeret look til din spisestue, og mange af vores muligheder er holdbare nok til også at modstå udendørs brug.

En granit bordplade har et neutralt udseende, der kan gå problemfrit sammen med en række forskellige spisestue indretninger, mens du tilføjer et elegant touch i form af en granitplade.

Vi har forskellige former for indendørs granitplader, så du kan finde den ideelle trendy granit bordplade til din restaurant eller din bolig.

Uanset om du driver et afslappet spisested, en eksklusiv restaurant, eller bare ønsker en granit bordplade til din bolig, har vi et stort udvalg af granit bordplader, der er perfekte til din smarte spisestue eller moderne gårdhave. Granit har et organisk, men alligevel klassisk udseende, hvilket gør det til en upåklagelig tilføjelse til en række restauranttemaer og til forskellige indretninger. Vi har indendørs bordplade af granit i mange forskellige farver, længder, bredder og diametre, så du kan vælge det rigtige produkt til din restaurant, eller din bolig

En bordplade af granit er altid et sikkert valg når det kommer til et stilfuldt hjem.

Vær opmærksom på at de lysere nuancer af granit er en smule mere porøse end de mørke, og derfor egner sig bedst til badeværelset.

Granit er et hundrede procent naturligt materiale med en unik farve og et iøjnefaldende mønster. Forskellige steder verden over, bl.a. hos os i Estland, fremstilles granitborde af granit der er udvundet fra jordskorpen.

Granit plader er et populært valg da materialet kan bruges overalt i hjemmet. Bordplader af granit tåler desuden både høje og lave temperaturer. En granit bordplade er et sikkert valg i både køkken, stue, badeværelse og bryggers.

Køb en granit bordplade hos Stone Studio

Du har søgt efter granit bordplade, og fundet denne side fra Stone Studio, og det er fordi vi har den granitplade, du leder efter

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Granit Bordplade

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark