Stone Studio logo

Keramik bordplade fra Stone Studio

Du kan altid finde en keramik bordplade der passer til dit hjem hos Stone Studio

Vælg selv den nuance på den bordplade du ønsker til din bolig, eller kontakt os for råd, inspiration, eller for at forhøre dig om en keramik bordplade pris.

Vi hjælper dig gerne godt på vej, ligesom vi altid tilbyder at måle din keramik bordplade op, samt at montere din nye bordplade af keramik.

En keramik bordplade er ganske vist meget modstandsdygtigt overfor skrammer, men vi anbefaler dog altid at anvende bordskånere eller andre skæreunderlag. Ligeledes bør man undgå fald af tunge genstande og slag mod en bordplade af keramik.

Keramik er et materiale som er fremstillet af hundrede procent naturlige komponenter. Blandt andet af denne grund er det i høj kurs i forhold til nutidens moderne indretning af hjemmet, og det gælder også prisen på en bordplade af keramik.

En keramik bordplade er lige så let at passe på, som den er smuk

De fleste af os kan sandsynligvis blive enige om, at jo mindre vedligeholdelse der kræves, jo bedre er det, når det kommer til bordplader.

Heldigvis for dig er vi altid på udkig efter fantastisk design og høj kvalitet, der fungerer i hverdagen. Og når det kommer til f.eks. spiseborde, er keramik bordplader øverst på listen.

Takket være moderne teknik giver en sådan bordplade dig det bedste fra begge verdener og tilbyder skønheden i en marmorplade uden den megen vedligeholdelse.

Vi sammensat en hurtigt og let oversigt af do’s og don’t’s til rengøring af keramik bordplader. Læs videre for at finde ud af, hvor simpelt det er at vedligeholde bordplader af keramik.

Dette skal du gøre ved din keramik bordplade

Jo mindre, jo bedre,  i hvert fald når det kommer til rengøring af bordplader, hvilket betyder mere tid til at spise måltider med familie og venner og mindre tid til at bekymre sig om oprydning senere.

Tør bare overfladen på din bordplade af keramik af med en fugtig klud eller svamp og et mildt rengøringsmiddel, som den sæbe, du normalt bruger i køkkenet.

Ja, så simpelt er det.  Brug evt. også en kalkstensrengørings gel! Men bare rolig det er ikke noget, du har brug for at gøre dagligt for at holde din bordplade “frisk” og ren, men det er godt at bruge det nu og da for en ekstra skinnende overflade.

Dette skal du IKKE gøre ved en keramik bordplade

Brug IKKE “skrappe” rengøringsmidler.

“I mener, jeg behøver ikke at skrubbe det ned eller polere det dagligt?” Det er rigtigt! På trods af prisen er keramik bordplader ekstremt holdbare, hvilket gør dem mindre udsat for ridser og pletter end en naturlig sten, som marmor.

Glem dugen eller dækservietterne, en sådan bordplade kræver ikke særlig meget beskyttelse. Som vi nævnte tidligere, er disse bordplader meget modstandsdygtige over for ridser og pletter, hvilket giver dig den ro i sindet, du har brug for, når børnene sviner, eller trækker fade og kopper over bordet. Hvis der er et stort spild, skal du fjerne friske pletter hurtigst muligt med en opløsning af “bakingsoda” og vand. Tør blot efter med en våd svamp.

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Keramik bordplade

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark