Stone Studio logo

Køkkenbordplade fra Stone Studio

Stone Studio har den køkkenbordplade som du har brug for, med garanti.

Hos Stone Studio har vi det største udvalg af bordplader til køkkenet uanset om du er til marmor, kvarts, keramik eller noget helt fjerde.

Når du vælger en bordplade til køkken af natursten, skal du se på de forskellige typer, overflader, udseende, tykkelser og teksturer, der udgør skønheden i en køkkenbordplade.

En skøn ting ved natursten er, at ingen sten er ens, hvilket gør hver enkelt af vores bordplader unikke.

Der er mange former for natursten, som du kan vælge imellem hos Stone Studio: granit, marmor, kvarts, keramik og mere. En af grundene til, at natursten er en favorit til en bordplade i køkkenet, er at de anvendte overflader føjer til skønheden og holdbarheden.

Køkkenbordplade, granit eller marmor? Granit betragtes den andet mest hårdføre sten, og er det mest populære valg til en bordplade. Granit vælges for holdbarhed og dens rige sammensætning af kvartskrystaller, glimmer og feltspat fanget indeni.

En bordplade til køkkenet af marmor vælges ofte for sin glathed og venelignende teksturer, og en marmor køkkenbordplade er et populært valg blandt dem, der kan lide at bage.

Granit og marmor bordplader et smukt udseende sammenlignet med andre naturstenprodukter, hvorfor de er populære.

For at få en bordplade til at fremstå tykkere kan man anvende en limet forkant. Det giver en bordplade som ser tykkere ud, end den er, hvilket gør den billigere for kunden, samtidig med, at køkkenskabene under bordpladen ikke skal bære så meget vægt.

Dette bør du overveje inden du køber en bordplade til køkkenet

Det er nemt at bestille en køkkenbordplade. Men hvis du vil være sikker på, at alt forløber planmæssigt, er det vigtigt at være opmærksom på nogle få ting.

Generelt fremstiller og installerer vi ikke bordplader, som vi ikke selv har målt op. Det skyldes, at en bordplade til køkkenet er en stor investering, og fejl i opmålingen kan blive en bekostelig affære.

Sørg for, at alle de fornødne åbninger til komfur, vask og andet udstyr er klargjort, dette gælder også køkkenskabe, elementer og understøtning til bordpladen.

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Koekkenbordplade

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark