Stone Studio logo

Kvarts bordplade fra Stone Studio

Er du på udkig efter en kvarts bordplade, så er Stone Studio det eneste rigtige sted at besøge.

Kvarts bordplade, eller en kvarts bordplade, er fremstillet af 93 % naturlige mineralpartikler og forskellige farvestoffer.

Kvarts bordplader fås i mange forskellige farver og anvendelsesmulighederne er derfor utallige. Derudover er en kvarts bordplade både modstandsdygtigt og vandfast, ligesom en komposit bordplade er let at vedligeholde.

En komposit bordplade af kvartssten er som sagt modstandsdygtig, vandfaste og lette at vedligeholde. Og med den rette vedligeholdelse holder en kvartsbordplade i flere årtier.

Værd at vide når du vælger en kvarts bordplade

10 procent af materialet i en kvarts bordplade er slet ikke sten, men snarere et polymert eller cementbaseret bindemiddel. Og de andre 90 procent?

Knust affaldsgranit, marmor og natursten eller genanvendt industriaffald som keramik, silica, glas, spejle osv. Og ja, måske noget ægte kvarts – nogle gange måske meget af det.

Alt dette stenmateriale blandet sammen og holdt sammen med bindemidler er det, der giver en såkaldt komposit bordplade udseendet og følelsen af sten.

I 1963 blev teknologien til at skabe manipuleret sten udviklet af det bretonske firma i det nordøstlige Italien, der licenserede processen. Processen består i at blande pulveriseret naturstenaggregat med en blanding af polymerer, fjerne luften, derefter opvarme og forme materialet til plader, der har hårdheden og udseendet af natursten.

Folk tænker ofte på en kvarts bordplade i et køkken- eller badeværelset. Men størstedelen af komposit er skåret ud i massive størrelser til steder som indkøbscentre, lufthavne og gulve.

Du har uden tvivl GÅET på komposit bordplade materiale, og ikke engang opdaget det.

Kvarts bordplade, eller granit bordplade?

I årevis har komposit bordplader forsøgt at konkurrere på natursten området. De har forsøgt at udvikle et ry som mere holdbar, mindre porøs og lettere end granit.

Mens kvarts bordplader i granitlook stadig præger markedet i et stort antal, er komposit bordplader, som ikke ligner noget andet sten, et stadig mere populært segment.

Flere komposit bordplader betyder lavere granit priser. Ifølge en uafhængig rapport fortsætter kvarts bordplader med at overtage granits markedsandel.

Husejere, der tidligere år måske ville have valgt granit, vælger i stigende grad en kvarts bordplade, men dette har en heldig bivirkning for alle, der ønsker at installere granit, nemlig lavere priser på grund af mindre efterspørgsel.

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Komposit bordplade

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark